Recorreguts

La Punk-Trail de Salelles 2016 serà un retorn als orígens de la primera edició. 2 formats de recorreguts; la curta (12Kms) i la llarga (19Kms). Tots dos disposaran d’un macroavituallament central             on els de la llarga hi passaran 2 vegades. Atenció els de la llarga teniu un tram de 10Km sense avituallament, recomanem motxilla d’hidratació i alguns aliments energètics!. A partir d’una hora concreta es tancarà l’accés a fer el recorregut llarg, i ja només quedarà la via de tornada al poble.

Ja us està venint al cap la gran festassa que muntarem en aquest macroavituallament oi? De rècord guiness! El show en el Macroavituallament començarà a les 22:15 i us espera una nit mogudeta… La Punkifira de Salelles començarà a les 0:00, així que no cal que tingueu pressa en tornar cap al poble. Gaudiu de l’avituallament i gaudiu de la Punk!

RECORREGUT CURT – PUNK-TRAIL NOCTURNA DE SALELLES: Distància 12 Km Desnivell acumulat +: 300m Altitud màxima 500m (Click aquí per a descarregar el track)

RECORREGUT LLARG – PUNK-TRAIL NOCTURNA DE SALELLES: Distància 19 Km Desnivell acumulat +: 880m Altitud màxima 669m (Click aquí per a descarregar el track)

Per si voleu fer algun entrenament més us deixem amb els tracks de la Punk-Trail Nocturna de Salelles 2014:

RECORREGUT CURT – PUNK-TRAIL NOCTURNA DE SALELLES: Distància 13 Km Desnivell acumulat +: 380m Altitud màxima 530m (Click aquí per a descarregar el track)

RECORREGUT LLARG – PUNK-TRAIL NOCTURNA DE SALELLES: Distància 23 Km Desnivell acumulat +: 880m Altitud màxima 669m (Click aquí per a descarregar el track)

Aquests són els tracks de la Punk-Trail Nocturna de Salelles 2013:

RECORREGUT CURT – PUNK-TRAIL NOCTURNA DE SALELLES: Distància 10 Km Desnivell acumulat +: 512m Altitud màxima 530m (Click aquí per a descarregar el track)

RECORREGUT LLARG – PUNK-TRAIL NOCTURNA DE SALELLES: Distància 19 Km Desnivell acumulat +: 725m Altitud màxima 669m(Click aquí per a descarregar el track)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s